Ботев (Гълъбово) започна подготовка с двама нови футболисти

Ръководството на клуба започна и реконструкция на стадиона, след като мина специална комисия за да даде указание какви ремонтни работа трябва да се извършат

Ботев (Гълъбово) започна подготовка с двама нови футболисти

Отборът на "Ботев" /Гълъбово/ започна лятната си подготовка за предстоящото си участие в първенството на "Б" група. От клуба обявиха, че голяма част от футболистите, които извоюваха промоцията за професионалния футбол остават в клуба. 


За сега в гълъбовския "Ботев" са привлечени двама футболисти - вратарят Петър Дебърлиев, който е играл в Любимец и защитника Даниел Добриков, който идва от Хасково. Добриков миналия сезон започна в състава на "Ботев", когато играеше във "В" група, но по време на зимната пауза се завърна в родния си Хасково и изкара пролетния полусезон там.

Подготовка с "Ботев" започнаха и юношите на "Берое" Джунейт Али и Исус Ангелов, които ще бъдат тествани от треньорския щаб на "Ботев".

"Търсим млади футболисти, които са до 21 години и са играли в А или Б група. Както е известно, нова точка в Наредбата гласи, че сме задължени да използваме по четирима юноши във всеки мач", казаха от треньорския щаб на тима.

Ръководството на клуба започна и реконструкция на стадиона, след като мина специална комисия за да даде указание какви ремонтни работа трябва да се извършат. Има вероятност първите си два домакински мача Ботев да ги изиграе на стадиона на Верея - "Трейс арена" в старозагорския кв. "Кольо Ганчев". В първия кръг Ботев е домакин на Пирин (Разлог).

Станаха ясни и три от контролите на гълъбовския тим - 3 юли срещу Раковски в град Раковски, 10 юли срещу Созопол в град Созопол и 17 юли срещу новака в Югоизточната "В" група "Миньор" (Раднево).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки