1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Венцислав Живков: Ще се борим със зъби и нокти

Венцислав Живков: Ще се борим със зъби и нокти

"За четири година и половина "Ти­тан" е дал 35 милиона ле­ва за погасяване на стари дългове"

Венцислав Живков: Ще се борим със зъби и нокти

Изпълнителният ди­ректор на ЦСКА Венци­слав Живков също излезе пред медиите заедно със собственика Иво Иванов. Той се намеси разгореще­но в разговора, като изрази своето огромно огорчение от това, че ни­кой не желае да помага на клуба.


"Казвам ви го на вас, за да го разберат всички. Никой не иска да даде и лев за ЦСКА! Никой от всичките бизнесмени, ко­ито се водят фенове на този отбор. В момента Стоичков го използват като най-успелия футбо­лист и лице на цяла Бълга­рия, както и нас ни изпол­зваха. И видяхте, че в крайна сметка нищо не стана! Защото никой не иска да даде и стотинка за ЦСКА.

От три години има банкова сметка, коя­то аз лично открих. Там не е постъпил и един лев. Никой не иска да помага. Няма един фен, който ис­ка да дава пари. Ние не ис­каме някой да ни чисти старите дългове, ние ще ги оправим. ЦСКА в момента е на "Титан", ние продължаваме напред. Ще се борим до край, ще се борим със зъби и нокти, но никой не иска да даде пари за ЦСКА. За четири година и половина "Ти­тан" е дал 35 милиона ле­ва за погасяване на стари дългове. Какво повече мо­га да кажа", бе коментарът на Живков.