Треньорът на Иртиш: Левски е именит отбор

"Шансовете ни да елиминираме Левски са 50%. Това, че на реванша сме до­макини, е малко предимство за нас. Също така ние и ще сме пo-подготвени"

Треньорът на Иртиш: Левски е именит отбор

Треньорът на Иртиш Тал­гат Байсуфинов заяви, че за жалост няма да може да под­сили тима си за сблъсъците с Левски от първия предвари­телен кръг на Лига Европа. 


"Левски е именит отбор. Ве­че събираме информация и видеоматериали с играта им. Жребият е тежък, но от друга страна е добре, че толкова силен отбор ще гос­тува в Казахстан.

За жалост вече не можем да подсилим състава си за тези мачове. Всички квоти за чужденци са заети. Исках да вземем напа­дател. В крайна сметка оба­че предпочетох да се насо­чим към играчи, които позна­ват местния футбол и бързо ще се впишат в обстановка­та. Затова привлякохме са­мо Камолидин Мурзоев.

Въп­реки всичко ще се опитаме да продължим напред. Мога да кажа, че вече имаме добър опит - миналия сезон отстранихме полския Ягело­ния. Те се считаха за фаво­рит, но ние продължихме. За­това сега важното е да се подготвим добре и да подходим много сериозно към тези двубои.

Шансовете ни да елиминираме Левски са 50%. Това, че на реванша сме до­макини, е малко предимство за нас. Също така ние и ще сме пo-подготвени, защото играем първенство. Не бива обаче да се заблуждаваме - повтарям, че Левски е много силен отбор", каза Байсуфи­нов пред местните медии.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки