Майкъла: Гриша Ганчев никога не е бил сериозно ангажиран към ЦСКА (+ВИДЕО)

"До петък трябва да вземем някакво решение – или да отидем да играем в регионалната група, или да вземем лиценза на друг клуб”

Майкъла: Гриша Ганчев никога не е бил сериозно ангажиран към ЦСКА (+ВИДЕО)

В петък ще има повече яснота около бъдещето на ЦСКА, обяви изпълнителният директор на клуба Георги Илиев.

Днес на стадион „Българска армия” се проведе среща, сред присъстващите на която освен Майкъла, бяха и настоящият старши треньор Христо Стоичков, единият от собствениците Димитър Борисов, както и изпълнителният директор Венцислав Живков. Другият от собствениците Иво Иванов не присъства.

Самият Иванов вчера обяви, че „Титан” остава собственик на "червените" и че сделката с Гриша Ганчев е пропаднала. След контролата на „армейците” със Славия пък бе съобщено, че днес ще има пресконференция на Христо Стоичков, на която ще стане ясно и бъдещето му в клуба.


Такъв брифинг обаче няма да се състои, а повече яснота изцяло около бъдещето на клуба ще има в петък, предаде репортер на Novsport.com. На излизане от „Армията” Георги Илиев каза, че в петък ще има повече подробности, а също така заяви, че за момента Христо Стоичков остава треньор на ЦСКА.

„До петък няма да има нищо. Още няма решение. Аз отивам във футболния съюз”, сподели Майкъла пред репортер на Novsport.com.

”Гриша Ганчев никога не е бил сериозно ангажиран към ЦСКА. Някой си прави на гърба на ЦСКА имидж. Употребяват го Стоичков, разбира се”, допълни Илиев.

„Собствениците са разочаровани”, продължи той , а на въпрос дали Камата остава, Майкъла отговори: „Питайте го него, засега остава. Той е човекът, който сам трябва да вземе решение”.

По думите на Майкъла стана ясно, че вариантът ЦСКА да фалира все още остава налице.

”Сега отивам до футболния съюз, до петък няма да има нищо. До петък трябва да вземем някакво решение – или да отидем да играем в регионалната група, или да вземем лиценза на друг”.

Пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев потвърди думите на Майкъла, че в петък ще има яснота какво ще става в клуба. 

Малко след като Георги Илиев си тръгна от "Българска армия", излезе и единият от собствениците Димитър Борисов, който пък призна, че от другата седмица Христо Стоичков ще получи акции с нулево задължение и ще стане собственик на "червените". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки