Новото попълнение на Лудогорец: Ще печеля трофеи с клуба

Бакалов тренира сам, стачка бави пристигането на Дани Абало в лагера на шампионите

Новото попълнение на Лудогорец: Ще печеля трофеи с клуба

Новото попълнение на Лудогорец Дани Абало сподели, че е впечатлен от начина на развитие на клуба.

"В последните ми мачове за Бейра Мар те се свързаха с мен. Тогава им казах, че мога да продължа да играя в Испания, но не се отказаха. Аз исках да видях каква ще е ситуацията с новия треньор на Селта. Ако имаше възможност да остана, щях да го направя. Нямам голяма представа за футбола в България. Но видях, че имам възможност да печеля титли и приех. Щастлив съм. Прави ми впечатление, че клубът винаги се бори за трофей, а освен това гони и силно представяне в Европа", каза испанецът и добави, че клубът се развива с бързи темпове.

"Видях съоръженията в Разград. Те показват, че Лудогорец иска да стане още по-силен. Това ме накара да повярвам и да приема предизвикателството. Градът е малък, но аз отивам да играя футбол и този аспект не е проблем", уточни Абало, който ще подпише договор със зелените за 2 години, но все още не е пристигнал на лагера им в Австрия заради стачка на летището в Ласабон. Междувременно крилото на Лудогорец Димо Бакалов продължава да тренира самостоятелно.

Юношата на Сливен е измъчван от кокоши тръни, което наложи да се оперира преди старта на подготовката. Заради това 24-годишният футболист пропусна лагера в Смолян. Бакалов все още не е напълно готов след хирургическата интервенция и тренира по индивидуална програма в Австрия.

Освен него при шампионите няма други контузени. Момчетата на Ивайло Петев вече направиха няколко тренировки на базата на петодивизионния тим Насфелд Хермагор. Заниманията бяха предимно бегови. В базата, в която в момента се помещава Лудогорец, се е готвил и немският Айнтрахт Франкфурт, както и националният отбор на Черна гора.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки