Разпадът на ЦСКА продължава: Лудогорец отмъкна Платини

29-годишният нападател подписва днес с шампионите, в касата на "червените" няма да влязат пари

Разпадът на ЦСКА продължава: Лудогорец отмъкна Платини

ЦСКА подари Мишел Платини на Лудогорец, съобщават източници от „Българска армия”, където бразилецът се яви днес, за да се сбогува с досегашните си съотборници.

29-годишният нападател подсилва шампионите, като днес ще подпише договор и ще се присъедини към селекцията на Ивайло Петев в Австрия.

За Платини в касата на ЦСКА няма да постъпи трансферна сума, тъй като собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов имали да изчистват стар дълг към благодетеля на разградския клуб Кирил Домусчиев, съобщава Агенция „Фокус”.

Нападателят е минал успешно медицинските прегледи и скоро ще парафира официално контракта си с българския шампион.

Бразилецът е вторият ключов играч, който ЦСКА продава в последните дни, след като преди него към пловдивския Ботев пое Абел Анисе.

Вчера шефовете от Титан развързаха кесията и изплатиха на футболистите дължимите им заплати за април и май. Тази за юни по договор трябва да си я получат до 25 юли, пише „Стандарт”.

От всички играчи само Нджонго Присо и Спас Делев са отказали да си вземат парите, въпреки че са им преведени по сметките. Идеята на двамата била да разтрогнат по вина на клуба, допълва изданието.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки