Реал Мадрид предлага 60 млн. евро и играч по избор за Гарет Бейл

Нападателят Гонзало Игуаин, крилото Анхел Ди Мария и левият бек Фабио Коентрао предложени на "шпорите"

Реал Мадрид предлага 60 млн. евро и играч по избор за Гарет Бейл

Реал (Мадрид) започна мощна офанзива за Гарет Бейл само ден след назначаването на Карло Анчелоти за треньор, пише испанският „Марка”.

По време на представянето си в сряда италианският спец не отговори директно дали иска звездата на Тотнъм на „Бернабеу”, но каза, че уелсецът е страхотен футболист.

Веднага след медийното си представяне ръководните фактори в „белия балет" - президентът Флорентино Перес, треньорът Карло Анчелоти и помощникът му Зинедин Зидан, са се събрали и са решили да започнат финалната битка за подписа на Бейл.

За тази цел от Реал са готови да дадат 60 милиона евро и в добавка някой измежду нападателя Гонзало Игуаин, крилото Анхел Ди Мария и левия бек Фабио Коентрао.

Най-малка е вероятността в сделката да бъде включен Игуаин, който е много близо до трансфер в Арсенал. Според някои издания в Испания агентът на Бейл Джонатан Барнет е бил в Мадрид по-рано през седмицата, като се предполага, че е провел нови сондажи за евентуален трансфер на неговия клиент на „Бернабеу”.

Именно този факт е причина и за новата офанзива на Реал, като се предполага, че Зинедин Зидан ще бъде в Лондон през уикенда, за да преговаря лично с Тотнъм. От лондонския клуб постоянно твърдят, че няма да се разделят с най-добрия си футболист, но самият играч досега не е казал какви са му намеренията.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки