Лудогорец представи официално Платини и Абало

Йордан Минев с тежка контузия, може да се подложи на операция

Лудогорец представи официално Платини и Абало

Българският шампион Лудогорец представи официално поредните си попълнения. Това са вече бившата звезда на ЦСКА Мишел Платини и испанецът Даниел Абало.

Двамата пристигнаха в лагера на шампионите в Австрия вчера, а от днес официално са футболисти на Лудогорец.

Платини, който напусна ЦСКА заради кризата в клуба, ще играе през новия сезон със зелена фланелка с номер 99.

"Познавам добре Лудогорец. Отборът е силен, има класа. Ще направим всичко възможно, за да пробием в евротурнирите. Искам да оправдая доверието на треньора. Надявам се да свърша това, което се иска от мен", бе първият коментар на Мишел Платини.

"Убеден съм, че мога да помогна на новия си отбор, за да влезе в групите на Шампионската лига. Затова съм тук", сподели от своя страна Дани Абало, испански полузащитник с над 100 мача за Селта (Виго), ще играе с номер 17.

Така до момента Лудогорец се подсили с общо четири играчи. В началото на подготовката договори с тима от Разград подписаха Фабио Ешпиньо и Христо Златински.

Междувременно стана ясно, че може да се наложи бранителят на разградчани и националния отбор на България Йордан Минев да операция.

Бранителят получи тежка контузия по време на вчерашната проверка срещу хърватския Риека, след като падна на ръката си и вечерта бе откаран в болница. Прегледът показа, че има счупени костиции и се наложи да му бъде сложен гипс.

При завръщането на тима в България ще се реши дали ръката му да бъде оперирана. Ако това се случи, най-вероятно Минев ще е аут за срещите от втория предварителен кръг на Шампионска Лига срещу Слован (Братислава).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки