Ботев (Гълъбово) уреди контрола с Локо (Сф)

Спарингът ще се проведе в събота /6 юли/ от 18,00 часа на стадиона в Самоков

Ботев (Гълъбово) уреди контрола с Локо (Сф)
Новакът в "Б" група "Ботев" /Гълъбово/ ще изиграе контролна среща с елитния "Локомотив" /София/, съобщиха от щаба на гълъбовския тим. Спарингът ще се проведе в събота /6 юли/ от 18,00 часа на стадиона в Самоков. Преди това "Ботев" ще гостува на 3 юли /сряда/ на "Раковски", а срещата е с начален час 18,00. От клуба заявиха, че селекцията все още не е приключила и това се очаква да стане до седмица.
 
От понеделник започва ремонтът на клубния стадион в Гълъбово и от "Ботев" се надяват до 2 месеца съоражението да е готово за да може отборът да играе мачовете си у дома. Но първите си две домакинства на старата на втория ешалон  "Ботев" ще приеме "Пирин" /Разлог/ и "Академик" /Свищов/. В първата си контрола от предсезонната подготовка "Ботев" /Гълъбово/ отстъпи с 0:1 на изпадналия от "А" група отбор на "Ботев" /Враца/, а попадението реализира ветеранът Илия Илиев в петата минута от дузпа.


От треньорския щаб на "Ботев" за доволни от първата контрола на тима, който започна лятната си подготовка в началото на седмицата. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки