Левски продаде над 600 абонаменти карти

Изпълнихме успешно препоръките от УЕФА по стадион "Георги Аспарухов", сменили сме около 1700 седалки, обяви Баждеков

Левски продаде над 600 абонаменти карти
Към момента нямам точна информация за днешния ден, но може би са над 600 подновените карти, като към тази бройка много хора са си купили, без да са имали досега, обяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков пред Канал 3.
 
И днес продаваме абонаментни карти. За моя радост, независимо от по-влошените условия на нашия стадион, имайки предвид реконструкцията, все пак хората, които обичат Левски, идват и си подновят картите, добави шефът в „синия” клуб.
 
Той си пожела догодина да могат да продават карти и за сектор „А”, чийто строеж се очаква да започне на 5 юли.
 
„На тези в сектор „А” сме дали най-хубавите места да си изберат, тъй като огледално сме прехвърлили местата в сектор „В”. Дай Боже догодина да продаваме карти за сектор „А”.”
 
Идния четвъртък, на 4 юли, Левски посреща на своя стадион „Георги Аспарухов” казахстанския Иртиш в първа среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. В тази връзка Баждеков съобщи, че „сините” са изпълнили всички препоръки на УЕФА по своето съоръжение.  
 

„Изпълнявахме предписанията на УЕФА и се справихме успешно. Всички забележки са изпълнени. Сменили сме около 1700 седалки, счупени от наши фенове, къде в емоционални моменти, къде по-избелели. Много неща сме свършили. Следващата седмица ще пуснем и продажбата на билети. Цената ще обявим утре. Ще има предварителна продажба и аз се надявам феновете да подкрепят отбора така, както с Лудогорец и Славия, когато за съжаление не успяхме да спечелим титлата”, каза още финансистът.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки