Левски се прибра

„Сините" пристигнаха на терминал 2 на летище „София" в 23:20 ч с полет от Виена, като ще се готвят в домашни условия до мача с Иртиш в четвъртък

Левски се прибра
Представителният тим на Левски се завърна в България от втория подготвителен лагер, който протече в Линдабрун (Австрия). „Сините" пристигнаха на терминал 2 на летище „София" в 23:20 ч с полет от Виена.
 
Отборът, воден от Николай Митов, ще се подготвя в домашни условия до първия си официален мач за новия сезон. В четвъртък Левски приема казахстанския Иртиш (Павлодар) в среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата ще се проведе от 21:00 ч на стадион „Георги Аспарухов”.
 
В мача участие няма да вземе новото попълнение Цветан Генков заради проблеми с жълтата му карта. Той се прибра по-рано в София. Вчера нападателят направи неофициалния си дебют със синята фланелка при поражението с 0:2 от руския Амкар, головете за който вкараха българите Георги Пеев и Благой Георгиев.
 
В Австрия вицешампионите записаха още победа над бразилския третодивизионен Арапонгас (1:0) и две равенства с по 1:1 срещу местния Матерсбург и украинския Металург (Донецк).
 

Очаквайте подробности от прибирането на Левски на българска земя! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки