Наско Сираков: Има оферта от Китай за Гаджев

”Мисля, че отборът е подготвен добре, изигра и показа добри неща в някои от мачовете. Разбира се, има доста какво да се желае"

Наско Сираков: Има оферта от Китай за Гаджев

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков разкри, че има интерес от Китай към полузащитника Владимир Гаджев. В неделя вечер „сините” се завърнаха от своя подготвителен лагер в Линдабрун, като късно вечерта кацнаха на летище „София”. Сираков също така призна, че тимът продължава да търси централен защитник.

Относно ситуацията с Владимир Гаджев, спортно-техническият директор на Левски сподели: ”Има интерес за Владо, оставили сме в неговите ръце той да си преценява офертата. За Китай става въпрос”.

Сираков коментира и подготовката на "сините" в Линдабрун.

”Мисля, че свършихме работа добра, но резултатите от тази работа се виждат в официалните мачове”, допълни Наско Сираков пред репортер на Novsport.com

”Мисля, че отборът е подготвен добре, изигра и показа добри неща в някои от мачовете. Разбира се, има доста какво да се желае, ние сме в началото на пътя, но мисля, че за първите два мача сме готови”. 

”Продължаваме да търсим централен защитник. Търсим нещо, което смятаме, че ще ни свърши работа, а не на Нова година да търсим как да се отървем от него”, заяви Сираков. 

”Аз смятам, че имаме абсолютно сили да отстраним двата противника, които ни се паднаха, ако не го направим, това ще е провал в Европа”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки