Йовов: Отборът играеше на моменти доста добре и това е пътят

Да, смятам, че свършихме работата, за която бяхме отшили, въпреки краткия срок, каза техническият директор на Левски и бивш играч на тима Христо Йовов при пристигането на "сините" от подготвителния лагер в Австрия.

Йовов: Отборът играеше на моменти доста добре и това е пътят
Да, смятам, че свършихме работата, за която бяхме отшили, въпреки краткия срок, каза техническият директор на Левски и бивш играч на тима Христо Йовов при пристигането на "сините" от подготвителния лагер в Австрия.
 
По неговите думи новата роля в клуба не му е толкова странна, защото от много време е на „Герена” и повечето футболисти ги познава.
 
В Австрия „сините изиграха четири контроли, в които записаха една победа (1:0 над бразилския третодивизионен Арапонгас), две равенства с по 1:1 (срещу австрийския Матерсбург и украинския Металург Донецк) и една загуба (0:2 от руския Амкар).
 
Йовов подчерта, че резултатите в контролите не са толкова важни, колкото играта.
 
„Аз съм го казвал винаги, макар че тук се приема странно. Въпросът е отборът как играеше. А той играеше на моменти доста добре, а аз мисля, че това е пътят”, сподели клубният началник.
 
В четвъртък Левски приема на стадион „Георги Аспарухов” казахстанския Иртиш в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.
 

„Още след жребия казах, че Левски трябва да е фаворит срещу такива отбори. Ще се отдели необходимото внимание и на съперника, но Левски би трябвало да е фаворит”, подчерта 35-годишният шеф.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки