Боримиров няма образование за шеф

Четвъртият в света ще бъде поканен в „синята" фондация за 100-годишнината

Боримиров няма образование за шеф

Даниел Боримиров няма изискваното образование, за да бъде назначен за ди­ректор на школата в Лев­ски. „Сините" запазиха поста за четвъртия в света, който нямаше как вече да е спор­тен шеф след идва­нето на На­ско Сира­ков. По ру­тинна про­цедура оба­че от „Герена" все пак Даниел се допитаха Боримиров до БФС. И от футболната централа отсякоха, че Боримиров няма регламентирания ценз.

Даниел поиска да остане да действа с новите спорт­ни фактори Сираков и Хри­сто Йовов. И от 10 юни очак­ва Тодор Батков да му се обади с предложение за работа, като дори деклари­ра край на търпението. Идеята на собственика на Левски да го назначи за шеф на школата обаче яв­но пропадна. До два дни Бо­римиров ще получи оферта да влезе във фондацията, която ще работи по веков­ния юбилей на „сините". Но се прогнозира, че няма да приеме предложението.

Заради липсата на въз­можност да бъде назначен Боримиров, Левски вече обяви Антони Здравков за нов шеф на школата вместо махнатия още миналия ме­сец Ясен Петров.

Тепърва ще бъдат сменя­ни ред треньори на деца и юноши. Рокадите трябва да бъдат извършени до месец.

В същото време държав­ните институции не дават засега разрешение на Левски да ползва прави­телствения самолет за го­стуването на Иртиш на 11 юли в Павлодар за Лига Европа. Надеждата на „си­ните" за подкрепа гасне. И по вариант „Б" вече започ­на търсене на чуждестран­на авиокомпания, която да осигури чартърен полет за Казахстан. Засега - без ус­пех.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки