Шави: Всичко в играта ни беше сбъркано

Испанските национали, загубили финала на турнира за купата на конфедерациите с катастрофалното 0:3 срещу Бразилия, признаха, че играта им не вървеше през по-голямата част от мача.

Шави: Всичко в играта ни беше сбъркано

Испанските национали, загубили финала на турнира за купата на конфедерациите с катастрофалното 0:3 срещу Бразилия, признаха, че играта им не вървеше през по-голямата част от мача. Повечето от тях дори поздравиха съперниците, които стояха далеч по-добре на терена и спечелиха заслужено.

"Играта ни не се получи. Даже всичко беше сбъркано. Отборът просто не успя да намери себе си в нито един момент от мача. Не доминирахме в играта, както го правим обикновено, а в края платихме скъпо за това. Те играха с повече желание, повече ритъм и повече преса. Те просто играха по-добре от нас. През първото полувреме не държахме достатъчно топката, а това правеха бразилците. Те създадоха много повече положения за гол", каза полузащитникът на Испания и на Барселона - Шави Ернандес.

Това беше и доминиращото мнение на по-голямата част от футболистите на световния и европейски шампион Испания, които отказаха да обвинят умората или рефера за поражението.

"Трябва да поздравим бразилците за мача, който изиграха. Това беше просто един от тези дни, в които нищо не върви. Те отбелязаха първия си гол много, много рано, а това повлия на нашата игра. След като достигнеш до финала с толкова големи надежди за победа, загубата боли. Все пак, ние трябва да поздравим нашите съперници", добави Серхио Рамос, който пропусна дузпа при резултат 0:3 през второто полувреме на срещата.

Капитанът Икер Касияс призна, че загубата е болезнена: "Мачът беше перфектен за бразилците и те заслужиха купата. Понякога е твой ред да загубиш и не виждам смисъл да се отчайваме. Трябва да вдигнем глави". "Бразилия заслужи титлата, а ние ще трябва да поправим грешките си, защото днес бяхме надиграни. Загубата ме натъжава, но аз мисля, че Бразилия, като държава, заслужава напълно този триумф. Социалното положение не е най-доброто и хората заслужават радост", заяви защитникът Жерар Пике

Депай остана без отбор в разгара на Евро 2024

Нападателят приключи с Атлетико

Двама приключиха с Барселона

Жоао Феликс няма да играе повече за каталунците

ПСЖ тества Барса с рекордна оферта за Ламин Ямал

Каталунците са готови да счупят световния рекорд

Начо Фернандес си тръгва от Реал и потегля към Саудитска Арабия

Той се е разбрал с Ал Кадисия

Анчелоти иска Рабио в Реал

Френският халф е опция за "белия балет"

Ламин Ямал ще запише поредния си рекорд с екипа на Испания

Вижте подробности

Официално: Бешикташ привлече Габриел Паулиста от Атлетико (Мадрид)

Той пристига като свободен агент

Реал (Мадрид) се чуди как да се отърве от разочарованието Рейниер Жесус

Той бе купен за 30 милиона евро, но така и не записа нито един мач за "кралете"

Флорентино Перес: Искам 16-ата през следващия сезон!

Президентът на Реал (Мадрид) е жаден за още големи успехи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки