Ас на Пирин (ГД) се размина с операция

Ръководството на Пирин (ГД) се успокои във връзка със състоя­нието на Димитър Пиргов, което разтре­вожи и феновете, из­гледали мача срещу Локомотив (Пд)

Ас на Пирин (ГД) се размина с операция

Ръководството на Пирин (ГД) се успокои във връзка със състоя­нието на Димитър Пиргов, което разтре­вожи и феновете, из­гледали мача срещу Локомотив (Пд). Тогава в 41-вата минута за­щитникът на южняци­те бе сменен принуди­телно от Илиян Марчев, след като получи удар в крака при сблъ­сък с противников фут­болист. 


В петък трав­мата предизвика мно­го предположения и известна тревога, но последвалите прегле­ди при лекар показа­ха, че няма нищо страшно и футболис­тът се нуждае само от кратка почивка. Тя обаче няма да го изва­ди от сметките на тре­ньорския щаб за дълго време и Пиргов ще бъ­де на разположение на треньорите за предстоящия подгот­вителен период.

Същевременно помощник-треньорът на Пирин Минчо Минчев изрази задоволството на треньорския щаб от показаното от неврокопчани по време на спаринга срещу Локомотив (Пд), игран на хотелски комплекс „Пири".

„Доволен съм от момчетата за пока­зания характер и же­лание за игра. Резул­татът не показва реал­ното съотношение на силите, макар че в публичното пространство се налага друго мнение. Ние съз­дадохме повече ситуа­ции от противника ни, което бе видяно от зрителите, които дой­доха да гледат мача", коментира Минчо Минчев.

Костадин Башов продължава кариерата си в чужбина

Нападателят направи добър сезон в Пирин (Гоце Делчев)

Деветима скъсаха с Черноморец, Левски официално се раздели с четирима

БФС обяви договорите на 24 футболисти и 10 треньори за прекратени

Пирин Гоце Делчев загуби контрола с 0:6

Ксанти разпи „орлетата” в последния им мач за сезона

Пирин (ГД) трепери за лиценза в „Б" група

Изпълнителният директор на изпадналия от елита Пирин (ГД) Костадин Гуцев заяви, че клубът има известни опасения относно получаването на лиценз за „Б" група.

Радуканов: Целта ни новия сезон е да се борим с водещите отбори

„На 9 юни се събираме, обмисля се подготовка в Словения”, каза наставникът на Славия

Славия завърши сезона с лесна победа

"Белите" биха Пирин (ГД) като домакини

Славия ще играе без Фернандо да Силва в последния мач за сезона

Очаква се в срещата с Пирин Милен Радуканов да пусне експериментален състав

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито на последния кръг Литекс - Левски

Христо Ристосков получи ЦСКА - Локо (Пд)

Хубчев: За нас е добре да играем такива здрави мачове

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори за beroe.tv след мача с „Пирин“ (Гоце Делчев) като гости, спечелен от старозагорци с 2:1. Вижте какво сподели той:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки