Паро Никодимов: Ако никой не ни даде лиценз, отиваме в "Б" или "В" група

Червената легенда призна, че все още не са водени официални преговори за взимането на лиценза на Нефтохимик

Паро Никодимов: Ако никой не ни даде лиценз, отиваме в "Б" или "В" група
Червената легенда Аспарух Никодимов призна, че все още не са водени официални преговори за взимането на лиценза на Нефтохимик или който и да е друг клуб от А група. Съучредителят на новото дружество „ЦСКА 1923” заяви още, че ако никой не склони да отстъпи лиценза си, „армейците” ще играят в Б или В група.
 
„Има много документация и не мога да ви отделя време, защото то ни притиска. Това дружество в момента се учредява и ще търсим да купим лиценз на отбор от А група. Може на Нефтохимик, може и на друг. Не сме казали директно, че взимаме техния лиценз. Още само се водят разговори. Засега всичко наизуст си говорим. Нали трябва да се регистрираме, да покажем, че имаме някакъв документ, тогава може да има официални разговори”, коментира за Топ Новини Бургас легендата на ЦСКА.


„Ако няма кой да ни даде лиценз, ще отидем или в Б, или във В група. Какво да направим, друг начин няма. С някои дружества вече са водени разговори, но официално това може да се случи чак след като се регистрираме. Досега се казваха ходовете напред – какво ще бъде направено и т.н. Сега ще се казват нещата, когато са свършени. Когато работата е свършена, ще кажа – ето това направихме. Знаете каква е нашата администрация – малко тромава понякога. Надяваме се всичко да стане до 2-3 дни всичко да стане”, каза още Паро Никодимов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки