Фенове на Миньор: Ако държавата се намеси за ЦСКА, да се намеси и за останалите отбори в тежко положение

"Като са толкова велики Левски и ЦСКА, защо не могат без подкрепа от властта"

Фенове на Миньор: Ако държавата се намеси за ЦСКА, да се намеси и за останалите отбори в тежко положение

Фенове на Миньор (Перник) от фейсбук групата „Миньорци Перник” излязоха с изявление, в което споделят мнението, че ако държавата се намеси за случая ЦСКА, то тогава тя трябва да се намеси и за останалите отбори в България в тежко положение. "А ако решите да помагате, помогнете на всички", обявиха привържениците. Ето и цялото изявление, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:


”В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.

Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки