Обрат: Арсенал близо до Суарес

Трансферната цена на нападателя е 40 милиона паунда

Обрат: Арсенал близо до Суарес
Нападателят на Ливърпул Луис Суарес е пред подписване с Арсенал, според медиите на Острова. Тези подозрения се породиха, след като водещи букмейкърски къщи спряха да приемат залози за трансфер на уругваеца на „Емиратс“.

Суарес беше свързван с трансфер в Реал (Мадрид), а нападателят е заявявал неведнъж, че иска да напусне Англия, заради натиска от медиите.

Ако Суарес обаче реши да премине в Арсенал, не само може да не му осигури участие в Шампионската лига, тъй като първо „топчиите“ ще трябва да вземат плейофния си двубой. Но и Суарес ще продължи да изтърпява наказанието си от 10 двубоя, след като почти не отхапа ръката на защитника на Челси Бранислав Иванович.

Южноамериканският голмайстор е оценяван на 40 милиона паунда, но мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обеща, че ще подсили състава си преди началото на сезона. „Артилеристите“ водят преговори и за нападателя на Реал (Мадрид) Гонсало Игауин, а според някои източници, лондончани имат желание да привлекат и Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки