Митов: Не успяхме да си вкараме положенията (+ВИДЕО)

"Имаме още един мач, мисля, че там ще играем още по-силно", смята наставникът на Левски

Митов: Не успяхме да си вкараме положенията (+ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Митов заяви, че футболистите му не са успели да си вкарат положенията в мача срещу Иртиш (Павлодар). Двубоят на стадион „Георги Аспарухов” завърши при нулево равенство, а „сините” направиха доста пропуски, като освен това пропуснаха и дузпа през втората част. 

”Не успяхме да си вкараме положенията. Първите 25 минути имахме 3-4 положения, не вкарахме, те се затвориха. Трябваше да бъдем по-настоятелни през второто полувреме. Нищо, има и втори мач", заяви Митов пред камерите на Нова телевизия след края на двубоя. 

”0-0 е по-добър резултат, да няма гол. Имаме още един мач, мисля, че там ще играем още по-силно. Не ме интересува те как ще играят в реванша, интересува ме ние как ще играем”, продължи наставникът на Левски.

”Не се опасявам, втория мач ще играем още по-добре. Кевин добре се включи, всеки мач вдигаме нивото на целия отбор”, допълни Митов. 

На пресконференцията след двубоя Митов добави: "За съжаление изпуснахме да победим, в мач, в който владеехме топката в 70% от времето. Има още какво да се желае от нас. Така се разви мача. Ако беше влязло едно от първите две положения, щеше да е друго. С всеки изминал двубой ще ставаме по-добри."

За бурните реакции по трибуните след края на срещата и скандиранията "оставка", старши-треньорът на Левски бе лаконичен: "Хората са прави. Като не побеждаваш и те започват да викат."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки