Сираков: Не е това играта, която искам да виждам (+ВИДЕО)

Иртиш не ни затрудни по никакъв начин, ние сами се затруднихме", смята спортно-техническият директор на "сините"

Сираков: Не е това играта, която искам да виждам (+ВИДЕО)

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков заяви, че не е това играта, която иска да вижда от футболистите на „сините”. Тимът от „Георги Аспарухов” завърши при нулево равенство днешния мач срещу Иртиш.

”При всички положения, като не печелим на собствен терен, не можем да сме доволни. Трябва да се възстановяват и да мислим за следващия мач. Доста има какво да се желае. При всички положения не е това играта, която искам да виждам. И с тази игра можехме да спечелим мача, нямахме шанс”, заяви Сираков пред репортер на Novsport.com след края на двубоя. 


”Иртиш не ни затрудни по никакъв начин, ние сами се затруднихме. Като желание, като тичане, като борба съм доволен от футболистите. В игрови план има много да се работи и много да се подобрява. Ако искаме да продължим, трябва да вкараме гол при всички положения”, допълни спортно-техническият директор на „сините”.

Относно реванша, Сираков каза: ”При всички положения трябва въобще да не мислим за пътуването, единствено за мача. Не е чак толкова тежко пътуването. Ще има достатъчно време да се възстановят футболистите. Според мен имаме по-качествени футболисти, просто трябва да го покажат това на терена втория мач. Аз мисля, че просто треньорите трябва да проведат една нормална подготовка през тази една седмица, да видим къде сме сбъркали, къде можем да подобрим нещата. Надявам се да ги успокоим (б.а. феновете) втория мач”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки