Берое изтегли спаринга с Раковски за събота

Джоман и Ангелов започнаха тренировки

Берое изтегли спаринга с Раковски за събота

Контролата на Берое срещу Раковски, която бе предвидена за неделя, 7 юли, ще се играе утре, 6 юли, 18:30 часа на стадион „Георги Сава Раковски" в град Раковски. Това ще е четвърта проверка от лятната подготовка на Берое.

Тя е и последният контролен мач преди срещата за Суперкупата на България срещу Лудогорец, която ще се играе на 10 юли от 20:30 часа на националния стадион „Васил Левски" в София. На 13 юли Берое среща Черноморец, а на 18 юли от 19:30 часа в Стара Загора е първият мач от евротурнирите срещу Апоел Тел Авив.

Лекарският щаб на старозагорци успя да вдигне на крака Игор Джоман и Емил Ангелов. Двамата пропуснаха последния спаринг на тима - победата с 3:1 над втородивизионния Банско. След края на лагера в Смолян се очаква на пълни натоварвания да започнат да се готвят и Алберто Лоузейро и Елио Мартинс. В момента те тренират индивидуално в Стара Загора.

Треньорът Петър Хубчев пък изрази задоволството си от свършеното до този момент в подготовката. Към нападателите Ангелов и Мартинс има интерес от други клубове. Първият е желан от Локо София, а вторият от португалския Маритимо. По-скоро обаче и двамата ще продължат да бъдат играчи на Берое.