1. Novsport
  2. Волейбол
  3. Волейболистите се прибраха в България

Волейболистите се прибраха в България

„Радваме се, че се връщаме във Варна”, заявиха от лагера на „трикольорите”

Волейболистите се прибраха в България

Една победа над Полша може да е достатъчна за класирането на националите ни за Световната волейболна лига. В петък и събота са решителните двубои срещу поляците, а днес тимът ни се върна от Бразилия, където претърпя две загуби от домакините.

Повечето от главните действащи лица в нашия тим се обединиха около мнението, че много се радват, че сблъсъците ще бъдат в морската столица, където преди играеха всичките си домакински мачове.

"Продължаваме да се готвим по най-добрия начин. Излизаме срещу Полша, много неудобен съперник за нас. Шегуваме се с момчетата, че този неудобен, онзи неудобен, май няма удобен съперник в групата... Но знаете, срещу Полша винаги има мотивация, играем на 100%, защото са ни спирали за много цели през годините. Поляците играят на много високо ниво и все по-добре. Но ние си гоним нашите цели. Радваме се, че се връщаме във Варна. Надявам се да станат хубави мачове. Тези хора заслужават това, ще се постараем максимално, пък каквото стане", коментира либерото ни Теодор Салпаров.