1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. „Червените” тренират на „Армията” без Стойчо, Бадема почва с ЦСКА (ВИДЕО)

„Червените” тренират на „Армията” без Стойчо, Бадема почва с ЦСКА (ВИДЕО)

"Младенов ще поеме отбора, когато има някаква яснота", коментира Александър Тодоров, който се появи в Борисовата градина

„Червените” тренират на „Армията” без Стойчо, Бадема почва с ЦСКА (ВИДЕО)

Стойчо Младенов не се появи днес на стадион „Българска армия”, където ЦСКА проведе сутрешната си тренировка под ръководството на временния наставник Александър Борисов, съобщи репортер на Novsport.com.

Както е известно, именно Младенов ще води „червените” през новия сезон, но това ще се случи едва, след като окончателно приключат преговорите между собствениците на клуба от „Титан” и бъдещето ръководство, представлявано от бившия изпълнителен директор Александър Тодоров.

Последният дойде около 09:30 часа в Борисовата градина и проведе разговори с почетния президент Димитър Пенев, спортния директор Аспарух Никодимов и пресаташето на клуба Иван Ченчев. Стана ясно, че сделката за ЦСКА трябва да бъде окончателно финализирана до две седмици.

Аз съм тук, защото трябва да се подготвят документи, евентуално за предварителен договор. Аз съм оптимист и се надявам, че след като веднъж вече сме се разбрали, настоящите собственици ще удържат на думата си и ще стигнем до предварителен договор и до окончателно приключване на сделката. Останалите хора, които стоят до мен като купувачи ще бъдат разкрити, когато всичко приключи и когато те вземат съответния пакет акции. Сделката може би ще бъде финализирана в рамките на две седмици", заяви Тодоров пред бТВ.



"Стойчо Младенов ще поеме отбора, когато има някаква яснота, някакъв предварителен договор и когато започне да се действа", допълни кандидат-шефът на ЦСКА, който се срещна и с изпълнителния директор Георги Илиев, макар по-рано през деня да оповести, че Майкъла няма да остане в клуба при новото ръководство, а Стойчо Младенов е приел да води отбора в „А” група.



Георги Илиев пък се скара на журналистите, че висели на „Армията” от сутрин до вечер и им нареди да спрат камерите, като междувременно даваше нареждания за процеса по ремонтните дейности на стадиона.

Сашо Борисов изведе група от 23-ма футболисти за сутрешната тренировка, сред които бяха бившите играчи на „червените” Валентин Илиев и Томи Костадинов, както и двама чужденци - вратарят Томаш Черни и офанзивният халф Марсиньо.

Нападателят Петър Петров, който за последно бе част от състава на Миньор (Пк), също тренира с ЦСКА. Той е поредният футболист през последните две седмици, който ще се пробва при „червените". Визитката на Петров със сигурност не е за клуб като ЦСКА. Неговата кариера е преминала основно в Миньор, Бдин (Видин) и Монтана. Футболистът може да играе еднакво добре и като крило, и в атаката, но шансовете му да остане са повече от малки. Въпреки това, той ще поддържа форма със селекцията на Сашо Борисов.

От вторник следобед тренировки с тима ще започне и бившият капитан на Лудогорец Емил Гъргоров. Първоначално Бадема само ще поддържа форма с ЦСКА, докато не вземе окончателно решение за бъдещето си. Той е без договор, като все още чака оферти от чужбина и варианти да продължи кариерата си зад граница. Все пак съществува и вероятност при изясняване на ситуацията в ЦСКА Емил Гъргоров да остане в клуба за постоянно. Сходна е и ситуацията с Валентин Илиев, който също се подготвя на „Българска армия“, но и неговото бъдеще все още не е ясно.

Станислав Генчев: Левски не заслужаваше да загуби от Ботев (ВИДЕО)

Треньорът на „сините“ коментира загубата в Пловдив

Керкез посвети на феновете победата над Левски

Треньорът на Ботев Пловдив коментира драматичния успех в дербито

Томаш: Проблемът беше на терена! Върнахме се в първи клас!

Треньорът на ЦСКА бе много бесен след поражението от новака Септември

Томаш дръпна здраво конско на играчите след резила

Треньорът бе бесен от играта срещу Септември

Митов: Резултатът можеше да бъде по-изразителен за нас

Треньорът на столичния Септември бе на седмото небе

Бившият треньор на ЦСКА Саша Илич бе уволнен от Пари НН (ВИДЕО)

Руският клуб изписа сърбина за слаби резултати

ПРОВАЛ ЗА ЛЕВСКИ! 10 от Ботев  (Пд) удариха "сините"(ВИДЕО)

Трибуле с победен гол за Ботев (Пд) в 87-ата минута

СЕНЗАЦИЯ! Септември удари ЦСКА с 1:0 (ВИДЕО)

Провал за ЦСКА на "Васил Левски"

Новият треньор на Берое: Целта ни е да сме в Топ 8 и да си гарантираме спасението

Хосу Урибе осъзнава на какво място е попаднал