1. Novsport
  2. - Левски
  3. Даниел Димов излиза титуляр в реванша срещу Иртиш

Даниел Димов излиза титуляр в реванша срещу Иртиш

Наставникът на Левски Николай Митов ще напра­ви 2 промени в защитата на „сините” за реванша в Иртиш

Даниел Димов излиза титуляр в реванша срещу Иртиш

Николай Митов ще напра­ви 2 промени в защитата на „сините” за реванша в Иртиш. Първата е принудителна - участие в срещата в Павлодар няма да може да вземе контузеният Нуно Пинто. Той ще бъде заместен от Ор­лин Старокин по левия фланг на отбраната. 


Митов е ре­шил да замени и колебливия в първия мач Станислав Анге­лов. Пелето ще остане резерва за сметка на Даниел Ди­мов. Бившият футболист на Черно море не игра на „Гере­на", тъй като подготовката му бе нарушена от контузия. Той ще бъде предпочетен пред Пелето, защото е много стабилен при въздушните двубои. А треньорският щаб на сините има информация, че именно така ще действат казахите в реванша.

Вчера „сините” имаха една тренировка. Треньорът Нико­лай Митов обаче се притесни от шпиони на казахстанския тим и реши да закрие занима­нието. То се проведе на официалния терен на стадион "Ге­орги Аспарухов". По време на тренировката „сините” отиграха тактиката за сблъсъка с Иртиш и наблегнаха на ста­тичните положения както в нападение, така и пред собствената си врата.