1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Петър Хубчев бе награден за треньор №1 на месец май (+ВИДЕО)

Петър Хубчев бе награден за треньор №1 на месец май (+ВИДЕО)

Мартинс и Лоузейро със сигурност няма да играят срещу Лудогорец, обяви наставникът на Берое

Петър Хубчев бе награден за треньор №1 на месец май (+ВИДЕО)

Наставникът на Берое (Стара Загора) Петър Хубчев получи наградата за треньор на месец май в традиционната анкета на Пресклуб „България”, предаде репортер на Novsport.com. Хубчев получи 12 гласа и по този начин остави след себе си съответно на второ и трето място старши треньорката на националния ни ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева с 10 гласа и наставникът на Лудогорец Ивайло Петев с 3 гласа.

”Не мога да кажа, че съм очаквал, не съм се замислял за тези награди, но това, доколкото разбрах преди малко, е едно признание от всички журналисти, а не само от журналисти, пишещи за футбола. За мен това е една много престижна награда”, започна Хубчев. Той коментира и предстоящата среща с Лудогорец за Суперкупата на България, която ще се играе тази вечер на Националния стадион „Васил Левски”.

”Мач на престиж за нас. Абсолютно сериозно ще подходим към него. Това е нашата политика в клуба - всеки следващ мач да е най-важният. Не се заблуждаваме, ще бъде много трудно. Ще се опитаме да изиграем по най-добрия начин този двубой”.



”Не съм се замислял много за интереса към този мач, въпрос на организация е – да се намерят точната дата и място. Като че ли в последните години не се намираха най-удачните дати и най-добрите стадиони в България. Този мач трябва да се играе преди началото на първенството, въпросът е колко преди това и къде”, смята наставникът на Берое. „Аз съм сигурен, че интересът от нашите привърженици ще бъде доста голям”, допълни Хубчев.

”В един финал шансовете според мен са равни. Колкото и да е голяма разликата между противниците, шансове има всеки един от двата отбора”, продължи старши треньорът на заралии. „За мен е по-важно да излезем мобилизирани. В един такъв финал за проценти и за шансове е малко рисковано да говорим”.

”За нас този мач в момента е най-важен. След това ще мислим вече за следващия. Лично за мен най-важно е да няма контузени футболисти, след края на мача всички да са здрави".

"Елио Мартинс и Алберто Лоузейро със сигурност няма да участват (б.а. срещу Лудогорец)”, допълни Хубчев.

Той заяви, че от тима все още не са решили кой от двамата вратари - Благой Макендиев или Иван Караджов, да започне тази вечер.

Хубчев коментира и предстоящия сблъсък на Берое с Апоел Тел Авив в Лига Европа.

”Лично моята амбиция е в мачовете с Апоел да излезем без страх. По-големи възможности имат от нас, поне на книга, и за мен те са фаворити”. 

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев