1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Кристиян Добрев: През новия сезон Локомотив ще бъде доста по-боеспособен (+ВИДЕО)

Кристиян Добрев: През новия сезон Локомотив ще бъде доста по-боеспособен (+ВИДЕО)

„Имаме нужда от футболист на поста централен нападател", разкри спортно-техническият директор на Локо (Сф)

Кристиян Добрев: През новия сезон Локомотив ще бъде доста по-боеспособен (+ВИДЕО)

Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев бе гост в Пресклуб „България”, където говори за селекцията на "железничарите” и за целите на тима през новия сезон в „А” група. 


”Нашият отбор направи два подготвителни лагера – първият беше в Банско, вторият - в Боровец, приключи вчера”, коментира Добрев пред репортер на Novsport.com, като изброи и имената на новопривлечените футболисти в клуба. Това са Джереми Родригес, Марко Ранделович, Дилян Колев, Тодор Христов, Мохамед Азрак, Даниел Гаджев, както и Джиби Якасонго, за когото Добрев заяви, че е получи доста тежка контузия в контролата с Ягодина и ще отсъства от терените за доста дълъг период от време.

Добрев призна, че нигерийски футболист е на проби в тима. Спортно-техническият директор на Локо (София) допълни: „Имаме нужда от футболист в предни позиции на поста централен нападател. Моето мнение е, че там имаме резерви, които трябва да допълним, за да може да изглеждаме по-добре”.

”Миналата година нашият отбор претърпя доста сериозно отстъпление от това, което беше по-предишната година, когато изнесохме доста добри мачове в Лига Европа. Мисля си, че този отбор, който се изгражда, ще бъде доста по-боеспособен. Миналия шампионат до последния кръг се борихме с Ботев (Враца) да се спасим. В крайна сметка надделяхме, отборът се спаси. Радваме се, че успяхме да запазим мястото си в „А” група и се надявам през тази година отборът да бъде коренно променен”, продължи Добрев.



Той изрази благодарности към отбора на Черно море за това, че „моряците” са играли феърплей срещу Ботев (Враца) в последния кръг от миналия сезон. Тогава Локомотив (София) се наложи с 2:1 над ЦСКА, а Черно море завърши наравно 1:1 с Ботев (Враца), като по този начин „железничарите” успяха да запазят мястото си в елита.

”Искам да благодаря на отбора на Черно море, че игра феърплей. Ботев (Враца) ако беше победил във Варна, ние нямаше да се състезаваме в „А” група”.

Относно новия формат на шампионата, Добрев коментира: ”Наясно сме с промените които БФС иска да наложи, да редуцира групата до 12 отбора. Аз си мисля, че оттук нататък може да говорим за доста по-високи цели на нашия отбор, не да се борим да не изпаднем”.

”След като изминат първите мачове - когато се стигне до отделянето на отборите в първата и втората седмица, моето желание е отборът да бъде „в първата седмица”, отсече спортно-техническият директор на „железничарите”.

”Притеснителното при нас в момента е реализирането на положенията, които създаваме. Надяваме се, че до началото на шампионата ще бъде привлечен още един футболист в офанзивен план на поста централен нападател, който да успее да реализира създадените положения”, допълни Добрев. „Реализирането на положения ни е проблем още от предния сезон, знаем нашите силни и слаби страни. Надяваме се с привличането на един или двама човека в предни позиции тези неща да бъдат локализирани и да не са проблем”. 

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев