Илия Вълов се за­върна в ръководството на Ботев (Вр)

От началото на седмицата легендар­ният вратар вече е ди­ректор на стадион „Христо Ботев", съоб­щи спортният дирек­тор Валентин Станчев

Илия Вълов се за­върна в ръководството на Ботев (Вр)

Илия Вълов се за­върна в ръководството на врачанския Ботев само месец след като беше обявено, че той повече няма да има ръководни функции в клуба. От началото на седмицата легендар­ният вратар вече е ди­ректор на стадион „Христо Ботев", съоб­щи спортният дирек­тор Валентин Станчев.

Функциите на Вълов са да отговаря за трев­ното покритие на град­ския стадион и на помощните игрища, как­то и да координира тренировките на всич­ки гарнитури в клуба. Назначението на Въ­лов не е изненадващо, но е необяснимо на фона на издънките му през последните месеци.

Преди половин го­дина той беше един от членовете на Управи­телния съвет на ПОФК Ботев, който пое властта от сици­лианските собствени­ци и се зае с подготов­ката на вратарите. През месец май, кога­то се играха решител­ните срещи за остава­не в „А" група, Вълов изчезна от трениров­ките на отбора и беше обвинен от управата на клуба за един от преките виновници за отпадането поради слабата форма на иг­рачите под рамката. Вместо наказание оба­че, сега Вълов получи трудов договор като директор на стадион „Христо Ботев".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки