Тевес отказа да играе за Аржентина

Още не съм пристигнал в Ювентус и вече се пише, че съм 6 кг. повече, оплака се нападателят

Тевес отказа да играе за Аржентина

Новото попълнение на Ювентус Карлос Тевес каза, че повече няма да играе за националния отбор на Аржентина.

"Всички знаят, че обичам да играя за националния отбор и сигурно това ще ми липсва. Вратата на националния отбор за мен са затворени, а ако искате да разберете причината, попитайте селекционера и неговия щаб, които никога не са ме викали", каза Тевес.

Някогашният нападател на "гаучосите" каза, че знае причината защо не го викат в националния отбор, но няма да я каже.

"Знам защо не ме викат, но не е моя работа да го казвам, продължи Тевес. Факт е, че селекционерът Алехандро Сабела обича повече други нападатели. Много добре знам, че няма да играя на Мондиала догодина, дори и да бъда съвършен. Ще бъда запалянко". Карлос Тевес каза, че е в добри отношения със своя сънародник и колега в нападението на аржентинския национален отбор Лионел Меси.

"Има запалянковци на Меси, има и запалянковци на Тевес, но между нас никога не е имало проблеми, винаги сме били в добри отношения в съблекалнята", обясни Тевес, който наскоро дефинира Бълхата като най-добрият футболист в света.

Тевес опроверга информациите на италианските медии, че от Ювентус са искали да отслабне и че преди подписването на договора лекарите са сметнали, че Тевес има 6 килограма излишно
тегло.

"Още не съм пристигнал в Ювентус и някои вече твърдят, че имам 6 килограма повече. Да, но още не са ме мерили. Това е смешно", каза Тевес. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки