ЦСКА ще се управлява по нов модел, пак канят Стоичков за висок пост

53-ма човека изявиха желание да придобият акции на ЦСКА, обяви Александър Томов

ЦСКА ще се управлява по нов модел, пак канят Стоичков за висок пост
53-ма бизнесмени са изявили досега желание да придобият акции на ЦСКА, заяви Александър Томов, който се завърна на „Армията” като част от новите собственици на ЦСКА от „Червени шампиони”.

Лупи разкри, че „армейците” ще бъдат управлявани по нов модел с акционерно дружество, в което ще влязат както бизнесмени, така и фенове на ЦСКА.

„53-ма човека са заявили желание да придобият пакети акции, а желанието на хората, извършили спасителната операция, е да дадат клуба на множество фенове в едно акционерно дружество. Това ще бъде един съвсем нов модел на управление”, коментира Томов пред „ТВ7”.

Той обясни, че до няколко дни всички хора, които стоят зад „Червени шампиони”, ще излязат с имената си в публичното пространство.

„Другите имена ще бъдат обявени в другите дни”, лаконичен бе Томов.

Бившият президент на ЦСКА отвори широко вратата за Христо Стоичков. От думите му стана ясно, че на Камата ще бъде предложен ръководен пост в клуба, но не като старши треньор, а като шеф.

„Ако Христо прецени, той е такова име и ниво, че най-вероятно ние ще се възползваме, ако прецени, че може да играе ръководна роля в клуба”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки