1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. ЦСКА започва преговори с Валентин Илиев и Бадема

ЦСКА започва преговори с Валентин Илиев и Бадема

ЦСКА стартира от днес преговори с Валентин Илиев и Емил Гъргоров. Двамата са част от селекционните пла­нове на Стойчо Младенов, ко­ито включват общо 7 футбо­листи

ЦСКА започва преговори с Валентин Илиев и Бадема

ЦСКА стартира от днес преговори с Валентин Илиев и Емил Гъргоров. Двамата са част от селекционните пла­нове на Стойчо Младенов, ко­ито включват общо 7 футбо­листи. 


Бадема бе привлечен на „Армията" през 2002 година именно от Младенов. След това пак Стойчо го върна в отбора през януари 2008. В момента Гъргоров е свободен агент и чака оферти от чуж­бина. Почти сигурно е, че той ще поиска известно време, през което да стане ясно дали ще си намери клуб извън грани­ца, след което ще даде своя отговор. Докато завръщане­то на Илиев е на 99 % сигурно, то ситуацията с Бадема засе­га е 50 на 50.

Подобно на Гъргоров, и Ва­лентин Илиев игра под ръководството на Младенов в ЦСКА. Това се случи през 2007 година, след което защит­никът бе продаден на Терек.

Младенов има намерение да опита да върне в клуба и един от защитниците, кои­то напуснаха преди месец - Бандаловски, Попов или Крачунов. И тримата все още не са подписали с други клубове и ако не си намерят такива, е възможно някой от тях отно­во да облече червената фла­нелка.

В списъка на Стойчо влизат и няколко чужденци, с които ще се преговаря в следващите дни. Сред тях е и Янис Зику. Абсолютно сигурно е, че селек­цията на ЦСКА ще продължи и след първия кръг, в който от­борът приема Локомотив Пловдив на „Армията".