Феновете на Левски казаха "Баста", посрещат "бездушниците" на летището

"Милиони сърца сега са разкъвсани от гняв, мъка и отчаяние", пишат ултрасите

Феновете на Левски казаха "Баста", посрещат "бездушниците" на летището
Повече от любопитно и напрегнато посрещане очаква футболистите на Левски след вчерашния резил с казахстанския Иртиш. Близо до монголската граница "сините" се сринаха с 0:2 и откриха поредното футболно джудже за футбола в Европа.
 
Привържениците на "сините" обаче пуснаха официално обръщение, в което изразяват разочарованието си от случилото се и обещават да посрещнат "бездушниците" при прибирането им на летище "София". 
 
Припомняме, че след отпадането на Левски от Сараево през миналата година в Европа, привържениците на "сините" нападнаха отбора на стадион "Георги Аспарухов", вследствие на което Иво Иванов бе върнат обратно на Берое, а според слуховете дори се е стигнало до юмручна разправа със Станислав Ангелов - Пелето. 
 
В хода на сезона пък, при равенството 1:1 с Пирин в Гоце Делчев, на местността Предела ултрасите на "сините" спряха клубния автобус за да потърсят сметка от играчите. 
 
Ето и обръщението на феновете на Левски относно резила в Павлодар вчера:
 
"Наглед немислимото се случи. В далечна Азия ЛЕВСКИ за пореден път се самоуби особено ефектно и прекрати участието си в евротурнирите... Милиони сърца сега са разкъвсани от гняв, мъка и отчаяние. Гняв от безхаберието на бездушниците със сини фланелки, взимащи петцифрени заплати. Мъка от факта, че за поредна година любимият им клуб заслужено отпада от Европа още преди да е започнал родният шампионат. Отчаяние, породено от кристалночистия факт, че бъдещето изглежда няма да ни донесе нищо повече от днешната мизерия. 

Да, когато отборът е в ла*ната е лесно да му се вкарват шутове, но Бог ни е свидетел колко дълго търпяхме!!! То не беше резила с Берое, после дойде Славия, след това абсолютните казахстански анонимници, но след днешното фиаско вече не можем да подскачаме в някакъв овчи транс и да продължаваме да ги аплодираме! БАСТА! Уволнението на Митов е ясно, но закъсняло. Тук веднага следва да обърнем погледи към "спасителя". Наско, КЪДЕ СПА, че не видя треньорската несъстоятелност и не освободи овреме иначе духовития Н.М.??? И сега за чий х*й е тази "подготовка", която едно, че явно на нищо не е подготвила сините "герои", второ, че ще се наложи нов треньор да се качва на таксито в движение??? И още, и още, и още……" 

ДА ЗАДАДЕМ ВЪПРОСИТЕ СИ НА АЕРОГАРА СОФИЯ! (Очаквайте подробности относно часа на пристигането на сините "жребци")

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки