1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Нефтохимик подписа с девет нови

Нефтохимик подписа с девет нови

Днев в 13.00 часа пък започна срещата на изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов с ръководството на Черноморец за наема на стадион Лазур за новия сезон

Нефтохимик подписа с девет нови

Нефтохимик подписа днес договорите на девет нови футболисти, като при картотекирането те ще бъдат депозирани в БФС. Със зелените от Бургас се обвързаха дошлите от Светкавица вратар Иван Георгиев, Николай Чипев, Диян Христов, Ангел Йошев и Георги Вълчев, Коста Янев и Ивелин Янев, играли досега в столични отбори. Последните двама са юношите на клуба Николай Панайотов и Евтим Димитров, за които това е първи професионален контракт. До началото на следващата седмица имат време да помислят опитните Цветомир Цонков, полузащитник, и нападателят Костадин Башов. Двамата очакват до последно предложения от чужбина, след което ще решат как да продължат кариерата си.

 
Днев в 13.00 часа пък започна срещата на изпълнителния директор на клуба Костадин Джамбазов с ръководството на Черноморец за наема на стадион Лазур за новия сезон. Както е известно, миналата година шейховете играха на това съоръжение, но имаше опасност да се преместят в Несебър заради неплатен наем. Новите акционери от ЕМУ АД обаче платиха вчера всичките 80 хиляди лева, които бяха дължими и вече няма пречки за нови преговори и договор. 
 
"На днешната следобедна тренировка ще бъдат представени екипите за новия сезон- първи екип изцяло в зелено, за гостуванията- изцяло в бяло и трети вариант- изцяло в черно. Футболистите и нашите привърженици ще се запознаят с техническия директор Валери Дамянов и новия административен директор Николай Тодоров. Ганчо Евтимов влиза в щаба на старши треньора Антон Спасов като негов помощник, каза още Джамбазов.
Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев