1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. "Звездичка" вдигна стандарта на базата си

"Звездичка" вдигна стандарта на базата си

Детски футболен клуб "Звездичка"/Бургас/ предоставя възможност на малки, големи и още по- големи футболни дарования да развиват и усъвършенстват уменията си на зеления килим- ежедневно

"Звездичка" вдигна стандарта на базата си
Детски футболен клуб "Звездичка"/Бургас/ предоставя възможност на малки, големи и още по- големи футболни дарования да развиват и усъвършенстват уменията си на зеления килим- ежедневно. Лицензирани треньори вече започнаха почасови занимания в най- новата спортна зала в България която се намира на територията на лайфцентър "Странд" в Бургас.

Игрището е кръстено "Царството на футбола", закрито е, а температурата вътре е отлична за пълноценна работа с малките футболисти през цялата година. Освен тренировки, на място ще се провеждат и турнири. На 13 и 14 юли/събота и неделя/ предстои надпревара за смесени отбори 2002-2004 г. и 2005-2007 г. Записванията стават на място до 18:30 часа в петък или на 0876 679613. И в двете възрасти ще има по 8 отбора, като всеки един играе по един мач в събота и ако спечели, се класира директно на финали в неделя.

Допълнителен бонус са съблекалните, санитарните възли, баните и стаите за видео и теоретични занимания. От понеделник вече ще е в сила графика за ползване на залата през целия ден. Вратите са широко отворени за децата от цяла Бургаска област. Залата е добре осветена и озвучена, има и фен магазин на „Звездичка” където могат да се закупят екипи на любимата школа и редица други спортни артикули за всяка възраст. "Идеята е ясна, докато детето спортува и се забавлява, родителското тяло може да пазарува спокойно, да отиде на кино или да посети някой от ресторантите или кафенета в търговския комплекс.

Разбира се тренировките и турнирите са открити и всеки може да наблюдава какво се случва" каза председателя на школата Петър Алексиев който е двигател и на друг нашумял вече проект- да се изгради открит тренировъчен комплекс по стандартите на УЕФА. Неговия старт ще бъде даден скоро като е похвално, че няколко фирми са гарантирали, че ще помогнат според възможностите си за тази спортна база- строго предназначена за детския футбол в морския град. Тази седмица "Звездичка" организира благотворителен коктейл с кетъринг и на гостите се предостави възможност да направят дарение за целта, но сумата която бе събрана бе далеч под очакванията.

"Паралелно имаше мач на Ботев в Бургас и много от поканените гости бяха на стадион Лазур, други се извиниха и увериха, че ще преведат на обявената банкова сметка дарението си, а и да не забравяме, че бизнеса в днешно време се задъхва сериозно, междуфирмената задлъжнялост е голяма и това всичко е причина да не се сбъднат предварителни очаквания. Ние иначе се постарахме и заслужихме похвали за организацията и пъстрата програма по време на коктейла" споделиха от детския клуб и напомнят, че изкуствената трева на стойност 129 хил. лв. е непосилно перо с днешна дата и ще се търсят други варианти за нейното закупуване.