Нов треньор в Левски до вторник, Сираков почва чистка на играчи

Досега "сините" не са водили преговори с нито един специалист, изчакват да се приберат в София, за да вземат мерки след резила с Иртиш

Нов треньор в Левски до вторник, Сираков почва чистка на играчи
Левски ще има нов треньор най-късно „до понеделник, вторник”, обеща техническият директор на „сините” Наско Сираков. До този момент обаче от Левски не са водили преговори с нито един наставник да поеме отбора.

Сираков по-рано днес обяви, че Николай Митов вече не е наставник на Левски след големия срам и отпадането от Иртиш след загуба с 0:2 в Павлодар.

„Мислим за нов старши треньор, но по голяма яснота мога да внеса утре на летището, до понеделник, вторник Левски ще има нов старши треньор. Може да се говори всичко, но до този момент не сме разговаряли с нито един треньор”, обяви Сираков в ефира на „БНТ”.

Чистка на „Герена” ще има и тя няма да засегне само Николай Митов, но и играчите. Сираков се закани да направи промените с твърда ръка. Левски ще продаде тези, към които има интерес, но с някои ще се раздели просто като разтрогне договорите им.

„Мога и сега да ви кажа кои футболисти ще си тръгнат, но ще изчакаме. Някои ще бъдат продадени, но ще ма и такива, които директно ще си тръгнат от отбора”, добави силният човек в Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки