Камата пак "прободе" Боби Михалов: Г-н Легитимен няма право да стъпва в БФС

Посланието на Стоичков към ЦСКА беше кратко: Благодаря и довиждане!

Камата пак "прободе" Боби Михалов: Г-н Легитимен няма право да стъпва в БФС
Легендата на българския футбол Христо Стоичков отправи нова унищожителна критика към президента на БФС Борислав Михайлов. Днес Върховният касационен съд обяви, че Михайлов е бил избран нелегитимно през 2009 година, а Камата го призова да напусне поста за пореден път.

Казах ви преди година и половина, че тези хора са нелегитимни, но някои мърши се появиха и написаха друго. Много съм радостен, че им доказаха, че не всичко е пари и корупция. 4 години лъгаха българските зрители, българските телевизии. Уговорените мачове не се разкриха, мачове на националния отбор се подложиха на дискусии, това е срамота за нашия президент, който беше.... беше. Затова не искаше да излезе с мен на дебати, но днес съдът показа, че е несъстоятелен и нелегитимен. Той показа, че не е готов. В тези нелегитимни години вкараха над 80 клуба без право на глас. Той няма право да влиза в БФС, г-н Легитимен. Той има право до стълбите”, атакува Стоичков в типичния си директен стил на говорене.

Стоичков напусна ЦСКА само дни, след като бе представен като собственик и треньор на клуба. За неочакваната раздяла той лаконично коментира:

Поисках две неща, които не бяха изпълнение. Както винаги бях точен и в целта. Благодаря и довиждане! Исках няколко неща, не бяха изпълнение. Аз не мога да играя такава игра със схеми, да бъдеш корумпиран, да те сочат с пръст”.

Стоичков бе във Варна, където изгледа победата на България над Полша с 3:0. Той похвали националите и ги посочи като пример за класа и желание за игра.

„Само благодаря на момчетата за труда, защото тази победа дава едно голямо спокойствие за утрешния мач и вече 99,9 е сигурно, че нашият отбор ще е на финалите. Победата си я извоюваха самите момчета. Победата с 3:0 показва класата и желанието”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки