Ботев Пловдив с оферта към Георги Сърмов

До утре халфът трябва да даде отговор на „канарчетата”

Ботев Пловдив с оферта към Георги Сърмов

Ботев Пловдив се опитва да привлече национала Георги Сърмов, пише "Тема Спорт". От клуба вече са се свързали с дефанзивния халф. В момента той е свободен агент, след като разтрогна контракта си с турския първодивизионен Касъмпаша.

Сърмов изгледа победата на „канарчетата” с 5:0 над казахстанския Астана. Той бе в ложите на стадион "Лазур" в Бургас. След срещата играчът е провел разговор със Станимир Стоилов.

Сърмов се е срещнал и със спортния директор Александър Александров. Полузащитникът е получил и конкретна оферта от Ботев. На нея той трябва да даде отговор най-късно утре.

Станимир Стоилов познава отлично качествата на Сърмов, защото именно той привлече полузащитника в Левски през сезон 2006/2007.

Постепенно Сърмов си извоюва титулярно място на „Герена", а през 2010 година бе продаден в комплект с Николай Димитров-Хичо на Касъмпаша. Мъри работи с полузащитника и в националния отбор.

В четвъртък на Ботев му предстои визита на босненски Жрински Мостар. Това е първият двубой за тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки