1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Македонски нападател се договори с ЦСКА (ВИДЕО)

Македонски нападател се договори с ЦСКА (ВИДЕО)

Удоджи и Присо пред завръщане на „Армията”

Македонски нападател се договори с ЦСКА (ВИДЕО)

Първият трансфер на новите собственици на ЦСКА от "Червени шампиони" ще стане факт във вторник. Тогава се очаква с клуба да подпише македонецът Християн Кировски. Вчера той пристигна за преговори в София. Нападателят бе на "Българска армия" заедно със своя агент и в продължение на половин час преговаря за личните си условия с Александър Тодоров, пише „Тема спорт”.

След срещата представителят на кръга "Червени шампиони" обяви, че двете страни са постигнали принципна договорка и са си стиснали ръцете. Контрактът ще бъде подписан във вторник, тъй като Кировски трябва да оправи някои свои документи, преди да може да парафира.

Нападателят идва в ЦСКА като свободен агент. За последно той е играл във втородивизионния гръцки Ираклис през миналия сезон. В 25 срещи той вкарва 12 гола.

Кировски е юноша на Вардар Скопие, като именно със столичани прави и най-силния си сезон в своята кариера. Нападателят е бил освен в няколко македонски и в сръбски, украински, гръцки, руски, румънски, кипърски и израелски отбори, което говори, че той не се задържа за дълго Време на едно място, футболистът има и 2 мача за националния отбор на родината си, но в тях не успява да се запише сред голмайсторите. Кировски е бил викан и в няколко от младежките формации на Македония.



Междувременно един от най-колоритните чужденци, играли в България, е на път да се върне в ЦСКА. Става въпрос за нигериеца Шалозе Удоджи, който има български паспорт, съобщава „Меридиан мач”. В момента крилото, което има мач за нашия младежки национален тим, е свободен агент. За последно той бе част от гръцкия елитен Атромитос, за който през изминалия сезон изигра 16 мача и вкара 2 гола.

Според информациите Стойчо Младенов е започнал преговори и с Нджонго Присо за завръщането му в ЦСКА. В петък той официално разтрогна договора си с „червените" заради неплатени заплати. Ако сега двете страни се разберат, камерунецът ще парафира нов контракт. Близо до „армейците" е и Апостол Попов.

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев