Марто: Засега съм в ЦСКА, но чакам ново предизвикателство

„Не е приятно да ни отстраняват отбори, които доскоро не съм чувал”

Марто: Засега съм в ЦСКА, но чакам ново предизвикателство

Засега съм тук, поддържам форма с ЦСКА и се надявам да излезе нещо.

Така ветеранът Мартин Петров коментира шансовете да подпише договор и да остане за постоянно на стадион „Българска армия”, където за момента само тренира.

„За първи път съм в такава ситуация. Не е много приятно да търся къде да тренирам. Благодаря на бат Стойо, че ми даде шанс да тренирам. Не е розово положението, но това е животът. Не се отчайвам, поддържам се и когато излезе нещо, съм готов да приема предизвикателството."

"Мениджърът ми знае какво искам, ако стане - стане. В момента поддържам форма с ЦСКА и смятам, че това е достатъчно. Спрете със спекулациите", заяви Мартин, който пожела успех на "армейците" и на новия им наставник Стойчо Младенов.

"Не им е лесно и на тях, защото отборът почва от нулата. Пожелавам успех на Младенов. Все пак той е доказал, че може. И миналата година не започна с много състезатели. Доста трудно ще е.”

„Другата седмица започва шампионатът, но всичко опира до самото ръководство. Надявам се да изберат правилните хора, за да бъде този клуб там, където винаги му е мястото", каза още Мартин и коментира тазгодишното българско участие в евротурнирите:

"Ами какво има аз да коментирам? То се видя! Не е приятно да ни отстраняват всяка година някакви отбори, които преди 10 години не сме ги чували, че съществуват. За съжаление сме на това ниво, дано се вземат някакви мерки.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки