Йосифов с болно гърло

Титулярят в националния по волейбол Виктор Йосифов има възпалено гърло и това е единственият здравословен проблем сред нашите преди финалите на Световната лига в Мар дел Плата

Йосифов с болно гърло

Титулярят в националния по волейбол Виктор Йосифов има възпалено гърло и това е единственият здравословен проблем сред нашите преди финалите на Световната лига в Мар дел Плата. Наложи се лекарят Динко Захариев и водачът на отбора Любо Ганев да купуват лекарство от аптеката, като декларираха, че ще четат внимателно какво вземат, за да не станат грешки с пробите за допинг. 

Тимът пътува 6 часа с луксозен автобус на два етажа от Буенос Айрес, настанен е на 8-ия етаж в хотел край морето. Вчера отборът вдига щанги, вечерта опита официалната зала. С превръзка на крака се готви Цветан Соколов, който стъпи накриво в последния гейм на последния мач срещу Полша (3:2) във Варна. От щаба уверяват, че терминаторът на националния и Йосифов ще бъдат на линия за първия двубой с Аржентина в 3 часа през нощта на сряда срещу четвъртък.

И докато Цветан е в Аржентина, от "Тренто" обявиха, че родният терминатор остава в тима и през следващия сезон. Така се слага край, поне засега, на сагата, защото при добра оферта Соколов може да бъде продаден през зимата. 

В типичния си стил Ганев обяви, че прочел интервю на бившия италиански национал Андреа Дзордзи - сега анализатор към Международната федерация, че България не влиза в сметките за финалите на лигата. "Търся го да му кажа, че и като играч, и сега като писач не разбира играта...", пошегува се Любо.

А треньорът на аржентинците Хавиер Вебер каза: "Трябва да излеем цялата си злоба срещу българите. Те ни победиха два пъти, но мачът в Мар дел Плата е съвсем различен. Той е най-важният за нас, защото победа може да ни влее сили за полуфинал."

Лектори от Япония, Норвегия и Сърбия ще водят Треньорската конвенция на CEV в София

Ацуши Като е опитен волейболен треньор и инструктор от Япония

България ще играе приятелски турнир с Италия, Бразилия и Иран

Зала "Левски София" приема надпреварата през август

Национал на България с трансфер на Апенините

Георги Татаров подсили новака Юаса Батери (Гротадзолина)

Тежка загуба за България срещу Куба в Лигата на нациите

Момчетата ни допуснаха поражение с 0:3 гейма, като спечелиха само 56 точки в мача

България отстъпи пред световния шампион Италия (ВИДЕО)

Нашите не взеха гейм във волейболната Лига на нациите

Фурор за тима на Зетова в Тирана

Националният отбор на България приключи без загубен гейм груповата фаза на Балканиадата по волейбол до 18 години

Отнесохме Албания на Балканиадата по волейбол

Тимът на Антонина Зетова с 22 аса в Тирана

Иван Петков пое отбора на Ева Янева

Вижте подробности

България отнесе Турция за успех №3 във VNL (ВИДЕО)

Нашите вече имат 8 точки в актива си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки