ЦСКА предложи на Станислав Генчев

На бившия играч на Лудогорец, Литекс и Левски армейци­те са предложили контракт за срок от две години, какъвто вече подписа Валентин Илиев

ЦСКА предложи на Станислав Генчев
ЦСКА е предложил договор на Станислав Генчев, разбра Тема Спорт". 32-годишният полузащитник е със статут на свобо­ден агент, след като се раздели с Лудогорец. Към него интерес има и Литекс, като още преди две седмици ловчанлии са му отправили конкретно предло­жение, което обаче Генчев на този етап не е склонен да прие­ме. 
 
Офертата на ЦСКА е по-добра и вероятността халфът да парафира с 31-кратните шампиони е голяма. Генчев ще откаже само, ако до днес на обяд се появи вариант да пре­мине в чуждестранен клуб, но това едва ли ще се случи.
 
"Да, чакаме утвърдителен отговор от Генчев до часове. Ако всички е наред утре (б.а. -днес) или най-късно в четвъртък той ще подпише договор с ЦСКА", заявиха за "Те­ма Спорт" от Борисовата гра­дина.
 
На бившия играч на Лудогорец, Литекс и Левски армейци­те са предложили контракт за срок от две години, какъвто вече подписа Валентин Илиев.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки