Емо Спасов: Йоканович е страхотен ход

Визитката на новия треньор е красноречива. Той е постигнал страшно много с отбора на Партизан

Емо Спасов: Йоканович е страхотен ход
Легендата на Левски Емил Спа­сов обяви, че спортно-техническият директор на клуба Наско Сираков е направил отличен ход с привлича­нето на Славиша Йоканович.
 
„Точно така трябва да се реагира - бързо и навременно. Няма място за бавене. Мачът с Иртиш беше много голям удар, но пък вече е в историята. Няма какво да говорим повече за него. На вратата чука шампионатът и трябва да се стяга­ме по най-бързия начин за него", коментира Емил Спасов пред „Ме­ридиан Мач".
 
„Визитката на новия треньор е красноречива. Той е постигнал страшно много с отбора на Партизан. Станал е шампион на Тайланд в единствения си сезон там. Много голямо име е като футболист също така. Подвизавал се е в сериозни тимове. Може да помогне много", каза още Спасов.
 
Той обърна специално внимание на решението на Йоканович да не води първия мач с Ботев (Пд). 
 
„Не го атакувайте за подобно нещо. При нас нещата са от „вратата за крака­та". Допреди няколко дни никой не е мислел за треньорска смяна. Ако Митов бе елиминирал Иртиш, абсо­лютно никой нямаше да иска да го сменя. Така се случи, че отпаднахме и се наложи смяна. Сираков реаги­ра бързо, но човекът може да има работа, лични дела, които трябва да уреди. Няма какво да го съдим. Лев­ски изгуби толкова много за 4 годи­ни, няма какво да изгуби сега за 1 седмица", завърши Емил Спасов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки