Херо освободи Франк Пангво

Ванчо Траянов под въпрос за Черно море

Херо освободи Франк Пангво
Черноморец се отказа от услугите на камерунския нападател Франк Пангво, който три седмици беше на проби в отбора. Причината е завишените финансови условия на играча и мениджърите, които го представляват на френска и на българска територия. Пангво впечатли с огромната си физика, а за противниковите защитници беше трудно да се преборят с него. 
 
От друга страна старши треньорът на акулите Димитър Димитров-Херо има вече нова опция, която може да тества още няколко дни. Става въпрос за нападател от Сенегал, също подвизавал се в долните нива на френския футбол и при интерес от страна на Димитров може да бъде картотекиран още тази седмица. Новият капитан на отбора Ванчо Траянов все още не е напълно възстановен от травмата в ахилеса, която получо по време на контролата с Любимец. Той тренира, но е изостанал с подготовката и участието му в петъчното морско дерби е под въпрос. 
 
Късно тази вечер към отбора трябва да се присъединят и юношеските национали Милчо Ангелов, Станислав Дрянов и вратарят Димитър Тодоров, които ще играят контрола след обяд за формацията на родените през 1995-а година. На 18.07.2013 /четвъртък/ от 12:00 часа ще се състои първата пресконференция на ПСФК "Черноморец-Бургас" за новия футболен сезон. Този петък "акулите" стартират своето участие с морско дерби. Сблъсъкът на стадион "Лазур" е от 21:00 часа. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки