Черно море може да играе контрола срещу националния отбор

Има идея Черно море порт Варна да играе контрола срещу националния отбор преди европейските квалификации във Варна, съобщи зам.председателят на варненския клуб Симеон Варче

Черно море може да играе контрола срещу националния отбор

Има идея Черно море порт Варна да играе контрола срещу националния отбор преди европейските квалификации във Варна, съобщи зам.председателят на варненския клуб Симеон Варчев. Той уточни, че дата още не е определена, тъй като се изчаква отборът, воден от Константин Папазов, да пристигне във Варна.

Варчев съобщи още, че двамата сръбски нападатели, с които Черно море опрт Варна подписа договори, ще се включат в подготовката следващата седмица. 22-годишният Александър Андреевич трябва да се присъедини към отбора на 22 юли, тъй като има изпити, а Милян Пупович - на 27 юли.

Запитан очакват ли се и други състезатели на проби в отбора Варчев каза, че му се иска Черно море порт Варна да използва български играчи, но като познава нашия манталитет е добре да има други състезатели, за да не се успокояват българите, че ще играят точно те. Засега отборът не се е разделил с нито един от състезателите си от миналата година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки