Юнайтед отхвърли оферта на Челси за Рууни

Новият наставник на "червените дяволи" Дейвид Мойс вече няколко пъти потвърди, че Рууни не се продава и ще остане в клуба и през следващия сезон

Юнайтед отхвърли оферта на Челси за Рууни

Ръководството на Челси е отправило оферта към Манчестър Юнайтед за нападателя Уейн Рууни, но тя веднага е била отхвърлена от "червените дяволи", съобщава Sky Sports.

Според слуховете английският национал не е доволен от отношението към него на "Олд Трафорд" и има желание да напусне тима, а вчера мениджърът на Челси Жозе Моуриньо призна, че е голям привърженик на нападателя. Лондончани са се опитали да се възползват от напрежението между Рууни и ръководството на Юнайтед и са отправили солидна оферта към шампионите, но тя е била отхвърлена на момента.

Новият наставник на "червените дяволи" Дейвид Мойс вече няколко пъти потвърди, че Рууни не се продава и ще остане в клуба и през следващия сезон. Според информацията на Sky Sports предложението на Челси е било 10 милиона паунда плюс Хуан Мата или Давид Луис, като "сините" са готови да подобрят офертата си след първоначалния отказ на Юнайтед. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки