Меси и Барса ще търсят реванш от еврошампиона Байерн

Байерн ни изхвърли много болезнено миналия сезон, признава аржентинската суперзвезда

Меси и Барса ще търсят реванш от еврошампиона Байерн
Испанският шампион Барселона ще търси реванш в Шампионската лига в предстоящия сезон след тежката загуба от Байерн (Мюнхен) на полуфиналите през изминалата кампания.

Каталунците бяха унижени от германския съперник с общ резултат 0:7, след като допуснаха загуба с 0:4 като гост и домакинско поражение на "Камп Ноу" с 0:3.
 
"Начинът, по който Байерн ни изхвърли от турнира, беше много болезнен. Головата разлика беше твърде голяма, но това ни дава допълнителна мотивация за новия сезон", коментира Меси.

"Байерн има супер отбор и заслужено спечели Шампионската лига. С новия си треньор Пеп Гуардиола те ще бъдат още по-силни", допълни той.

Аржентинската звезда има проблеми с испанската прокуратура по обвинение за укриване на данъци.

"Аз не разбирам нищо от тези неща. За това се грижат моите агенти. Аз и баща ми вярваме, че те ще намерят решение на проблема", каза Меси. Той не е притеснен от очакванията, че няма да се разбира на терена с новото бразилско попълнение в състава на каталунците Неймар.

"Не знам откъде се появиха подобни информации. Неймар ще даде много на отбора. Той идва в състав с много добри хора. Няма да има никакви проблеми с адаптацията", заяви още Меси. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки