Феновете на Банско настояват изпълнителният директор Красимир Горанов да напусне

Кой управлява клуба и защо нямаме собствени кадри, питат привържениците

Феновете на Банско настояват изпълнителният директор Красимир Горанов да напусне
ДЕКЛАРАЦИЯ от Фен клуб на ФК „Банско"

С тази декларация изразяваме нашето категорично несъгласие с едноличното, непрозрачно и авторитарно управление на Изпълнителния директор на ФК „Банско' - Красимир Горанов.

Силно недоумение и притеснение будят следните факти:

1. Вече четвърта година Горанов не обръща никакво внимание на детско - юношеската школа в Банско. В мъжкия отбор се привличат юноши от други, предимно столични клубове. Чии интереси защитава Горанов?

2. Незнайно защо местните таланти все по-рядко намират място в отбора и то предимно в приятелски срещи. За сметка на това се привличат „футболисти" от други отбори и то на постове, на които много добре се представят местни играчи. Чии интереси защитава Горанов?

3. Огромно текучество на футболисти - с лека ръка се освобождават добрите футболисти ( Наков, Тончев, Крушовски. Войнов и т.н.) и със същата лека ръка се привличат анонимници, които в отбора се подвизават под прозвището .Ла Горанов хората". Чии интереси защитава Горанов?

4. След поредния силен сезон за отбора, си тръгна поредният добър треньор, след поредния скандал с Горанов. Чии интереси защитава Горанов?

5. Защо за пореден сезон има проблеми с изплащането на премии на футболистите и треньорите, а едновременно с това се увеличава управленският екип с нови трима. Обстоятелство, което научаваме от медиите. Чии интереси защитава Горанов?

6. Кога най-сетне Горанов ще даде обяснение защо името на нашия клуб все по-често се забърква в съмнения за уговорени мачове. Чии интереси защитава Горанов?

7. Нормално ли е един човек, та било той и Краси Горанов, еднолично да се разпорежда с бюджет от над 600 000 лв. Чии интереси защитава Горанов?

И накрая имаме право да получим отговор на най-важния въпрос - кой всъщност е собственик
на отбора? Общината ли, „Юлен"' ли, или пък самият Краси Горанов?

Задаваме този въпрос, защото освен фенове на нашия клуб, сме и съвестни данъкоплатци на Общината.

Настояваме за спешна намеса от страна на общината в делата на ФК „Банско". Време е да се сложи край на „ерата" Краси Горанов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки