И изгонен от Лудогорец в ЦСКА

Неманя Милисавлевич е чакан на стадион “Българска армия”

И изгонен от Лудогорец в ЦСКА

Емил Гъргоров подписва за 3 г. с ЦСКА. Халфът предпочете да завърши кариерата си в любимия отбор заради Стойчо Младенов. Именно Екзекутора на “Ливърпул” го привлече на “Армията” през 2002 г. от “Локо” (Сф). И Бадема сега каза “да” на ЦСКА като последен тим в своята кариера. Националът отхвърли по-изгодни оферти от Далечния изток, за да е част от “червения” ренесанс и да е в полезрението на националния селекционер Любо Пенев. Завръщането на Бадема бе в контролата срещу “Сливнишки герой” в сряда вечер.

И сръбски футболист пристига в новия ЦСКА, тръби "Труд". Неманя Милисавлевич е чакан на стадион “Българска армия”. Той вече е познат у нас като футболист на “Лудогорец”. Заради многото легионери Милисавлевич не успя да се наложи при шампионите. Но в ЦСКА оценили качествата му.

Милисавлевич дойде в Разград през зимата от “Рапид” (Букурещ). Изгонен беше заради идването на Мишел Платини точно от ЦСКА. След като Нджонго Присо реши да отиде в румънския “Петролул”, се отвори място за чужденец.

За преговори дойдоха двама французи - Джаксон Менди и Никола Байо. Първият е от сенегалски произход и играе като защитник, подвизавал се във “Фрайбург”, “Херта”, “Аячо” и “Левадиакос”. А Байо е халф, идващ от втородивизионния “Клермон Фут”.

На проби в сряда вечерта трябва да пристигне и юношата на “Валенсия” Армиче Медина Ортега. Засега не е сигурно дали той ще парафира договор. До петък ще се чака отговор от халфа Станислав Генчев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки