В Левски убеждават талант №1 и майка му да се откажат от Удинезе, вярват в успеха

Ръководството на "Левски" ще се опита на спешна в четвъртък с талант №1 на клуба Антонио Вутов и неговата майка да предотврати трети голям удар по "сините" от края на май насам

В Левски убеждават талант №1 и майка му да се откажат от Удинезе, вярват в успеха
Ръководството на "Левски" ще се опита на спешна в четвъртък с талант №1 на клуба Антонио Вутов и неговата майка да предотврати трети голям удар по "сините" от края на май насам, научи "24 часа".
 
Причина за нея стана желанието на италианския "Удинезе" да привлече 17-годишния офанзивен футболист и много голямата вероятност той да предприеме тази кардинална промяна в старта на кариерата си.

Вутов няма професионален договор със "сините", тъй като все още е непълнолетен. При такова положение най-голевият талант от школата в "Левски" може да премине в "Удинезе" без пари на момента.

След навършването на 18 г. според правилата на ФИФА от италианския клуб ще трябва да платят т.нар. такса солидарност за изграждането на футболиста на "Левски", като тя ще е до 200 000 евро.

"Антонио най-вероятно няма да остане в "Левски". Ние ще проведем разговори. Искаме да бъдем коректни, доколкото е възможно. Интересът на италианците е от повече от половин година и ние обмисляме това нещо през цялото време. Най-много ще тежи мнението на Антонио", обяви пред "Дарик" неговата майка. В Италия Вутов може да подпише професионален договор чрез родителите си.
 
На срещата с Вутов утре се очаква освен спортно-техническия директор на "Левски" Наско Сираков да присъства и собственикът на клуба Тодор Батков.

На "Герена" са уверени, че има реална възможност да бъде променена ситуацията и младокът да бъде убеден да остане.


По подобен начин от "Левски" си тръгнаха Иван Бандаловски, Ивелин Попов, Николай Михайлов, Владимир Гаджев и Атанас Курдов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки