Локо (Пд) уреди Н’Дайе с картотека

Снощи в България пристигна и бразилският халф Паулиньо

Локо (Пд) уреди Н’Дайе с картотека

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков ще може да ползва французина със сенегалски корени Аласан Н'Дайе на старта на първенството. Черно-белите гостуват в първия кръг на А група на ЦСКА. Мачът е в събота, 20 юли от 20:00. Вчера дефанзивният халф бе картотекиран в БФС.

Това стана възможно, след като най-накрая на "Лаута" пристигна жълтата му карта. Отсъствието на Н'Дайе щеше да е удар по треньора Станков, който го гласи за титуляр срещу армейците. 23-годишният футболист подписа договор с Локо, след като премина успешно пробен период. Досегашната кариера на футболиста е преминала изцяло в Англия. Той започва в Кристъл Палас, а после преминава последователно през Суиндън Таун, Саутенд Юнайтед, Барнет, Хейс и Йединг, като за последно е носил екипа на аматьорския Хейстингс Юнайтед, за който през пролетта записва 12 мача и 2 гола. Н'Дайе е юноша на Сошо, откъдето е привлечен в академията на Кристъл Палас.

Снощи в България пристигна бразилският халф Флавио Паулиньо. Днес полузащитникът ще премине медицински прегледи. Футболистът е родом от Мали, като има и френски паспорт. Тъмнокожият играч се е подвизавал в испанската Примера с екипа на Еспаньол.

"За първи път напускам родината си. До момента съм играл на по-ниско ниво В Бразилия, сега ще играя във висша лига. Не знам почти нищо за Локомотив Пловдив, както и за България. Но горя от желание да се докажа. Надявам се да успея. Ще дам всичко от себе си", каза Паулиньо. Той пристигна у нас с агента си, пише „Тема спорт”. Предварителните параметри по договора му обаче са уточнени още преди Паулиньо да дойде в България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки